Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Ανακοινώσεις για την Α΄ τάξη

1.     Την  Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έχει προκηρυχτεί απεργία από τη ΔΟΕ. Έτσι οι μαθητές της Α΄τάξης δεν θα έρθουν στο σχολείο.

2.     Την Παρασκευή 23  Σεπτεμβρίου όλο το σχολείο θα επισκεφτεί την Τεχνόπολι στο Γκάζι και θα πάρουν μέρος σε ένα πρόγραμμα με τίτλο:  «Εκπαιδεύοντας τους πολίτες του αύριο». Όσοι από τους μαθητές της Α΄τάξης έρθουν στην εκδρομή θα πρέπει να φέρουν την υπεύθυνη δήλωση και να έχουν μαζί τους ένα μικρό σακίδιο πλάτης  που θα έχει μέσα το κολατσιό, ένα μπουκάλι νερό και ένα πακέτο υγρά μαντιλάκια.

3.     Αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα δοθεί στους μαθητές ένα προσωρινό πρόγραμμα μαθημάτων. Το οριστικό θα δοθεί όταν τοποθετηθεί στο σχολείο μας δασκάλα μουσικής. Έτσι θα γνωρίζετε ποια βιβλία και τετράδια θα έχουν μέσα στην τσάντα τους. Από τώρα όμως θα ξέρετε ότι κάθε μέρα θα φέρνουν τα δύο (2) βιβλία της Γλώσσας και τώρα στην αρχή μόνο ένα τετράδιο, το κίτρινο (πρόχειρο). Όταν θα έχουν Μαθηματικά θα φέρνουν το βιβλίο και το μπλε τετράδιο.

4.     Η ουσιαστική εκμάθηση των γραμμάτων αρχίζει με το μάθημα Αντίο θάλασσα στη σελ. 22. Μέχρι τότε θα κάνουμε προγραφικές και προαναγνωστικές ασκήσεις σε φωτοτυπίες και κάποιες ασκήσεις στο τετράδιο εργασιών.. Έτσι πρέπει να έχουν μαζί τους κάθε μέρα τον πλαστικό φάκελο για να τοποθετούν μέσα τις εργασίες τους και τις ανακοινώσεις του σχολείου. Αυτές που έχουν ελεγχθεί από εμένα δεν χρειάζεται να τις ξαναφέρουν στο σχολείο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: